Nordlys.dk  |  Nyhedsbrev  |  Om os  |  Kontakt os  |  Nordlys på Facebook  |  KursistnetBerøringsterapi Skolen

Terapeutisk Berøring er blid berøring, som fremmer kroppens og psykens naturlige sundhed og helbredelse. Terapeutisk Berøring virker gennem nervesystemet og kroppens energistrømme og forener intuitiv berøring og blid struktureret manipulation. Formålet er at fremme modtagerens selvhelbredende kræfter og øge velvære og sundhed.

Kurser i berøringsterapi

Terapeutisk Berøring er blid berøring, som fremmer kroppens og psykens naturlige sundhed og helbredelse. Terapeutisk Berøring virker gennem nervesystemet og kroppens energistrømme og forener intuitiv berøring og blid struktureret manipulation. Formålet er at fremme modtagerens selvhelbredende kræfter og øge velvære og sundhed.Kurser i berøringsterapi

Berøringsterapi

En terapeutisk metode, som anvendes komplementært i relation til sygdomsbehandling, men også et fantastisk middel mod stress, psykisk ubalance og som det kropslige supplement til samtaleterapi, coaching og andre former for personligt udviklingsarbejde.

Polaritet

I polaritetsbehandling forbinder man områder i kroppen med henblik på at skabe balance, der tillader energien at flyde frit. På kurset arbejder vi med generel polarisering og anvendelse af polaritetsteknikker og du får indføring i et avanceret system, som gør det muligt at analysere kroppens ubalancer og tilrettelægge den optimale berøringsterapeutiske behandling.

Tensegrity

Tensegrity er en energimedicinsk helbredelsesteknik til at holde kroppen i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed. De praktiske tensegrityteknikker har stor virkning på fastlåste traumestrukturer, hvor der åbnes for naturlige helbredelseskræfter.

Vi har pt. ingen planlagte kurser i berøringsterapi, men kontakt os, hvis du er interesseret i bestemte emner. 
Ved tilstrækkeligt mange interesserede, vil vi sætte nye kurser op.
 Tensegrity, Massage og berøringserapi 1+2
Tid: 30. august - 2. september 2018
+ 4 dage i foråret 2019
Sted: Silkeborg


Pris: 9.600Pris: 9.600