Handels- og betalingsbetingelser
vedr. køb af kurser og/eller varer hos NORDLYS

Generelle Betalingsbetingelser

Når du handler med NORDLYS på Internettet, kan du vælge forskellige betalingsmetoder:
   - med Dankort eller kreditkort via SSL
   - med Check
   - med Netbank/bankoverførsel

Vi trækker først beløbet, når vi har vished om, at varen er sendt fra vores lager eller distributør.
Ved kursustilmelding trækkes beløbet først, når vi registrerer din tilmelding, og du vil herefter få tilsendt en kursusbekræftelse.

Aftaleindgåelse
Alle aftaler med NORDLYS skal indgås på dansk.
Der tages forbehold overfor tastefejl og prisændringer.

Persondatapolitik
Indsamlede persondata benyttes udelukkende til at vedligeholde relationen mellem NORDLYS og kunden samt til rent statistiske formål. Persondata sælges ikke videre til 3. part.

Handelsbetingelser ved
køb af kurser og uddannelser


Se i kursusoversigten, hvad du skal betale ved tilmeldingen (forudbetaling/depositum). Restbeløbet betales senest 4 uger før kurset/delkurset starter, eller som det fremgår af din bekræftelse.
Husk tydeligt navn og kursusnummer ved indbetaling. Gem dine kvitteringer.
Du modtager en faktura under kurset.
 

Afbud
En tilmelding er bindende, og du er forpligtet til at betale kursusafgiften.
Melder du afbud gælder følgende:

  • Mindst 35 dage før et kursus eller en uddannelsesseries start kan forudbetalingen overføres til et andet kursus-/uddannelsesserie. Afbudsafgift for et enkelt kursus eller en kort serie (op til 3 sammenhængende delkurser) er kr. 200,-. For længere serier kr. 600,-.
  • 34-15 dage før start eftergives restbetalingen, men forudbetalingen kan ikke overføres.
  • 14-0 dage før start skal hele kursusafgiften betales, og indbetalt kursusafgift kan ikke overføres. Se om sygdom herunder.
  • Alle afbud skal meddeles pr. brev, e-mail eller telefonisk i kontorets åbningstid for at have frigørende virkning - ikke ved indtaling på telefonsvareren.
  • Afbrydes et påbegyndt kursus, en kursusserie eller uddannelse forfalder hele restbeløbet til betaling. Du kan indbetale hele beløbet eller fortsætte efter den evt. indgåede betalingsaftale.
  • Aflyser vi et kursus refunderer vi din indbetaling til en, af dig, oplyst konto.
Sygdom og gentagelse
Bliver du syg og må framelde dig et kursus, kan du deltage på et erstatningskursus for 25% af prisen. Du kan i mange tilfælde gentage et kursus for 50% af prisen, forudsat, at der er ledige pladser kort før startdagen.Handelsbetingelser ved
køb af varer i NORDLYS Netbutikken


Levering

Vi leverer via Post Danmark eller fragtmand til hele landet. Forventet leveringstid 2 til 10 hverdage, med mindre andet er anført.

For ordrer under kr. 2.000,- tillægges et ekspeditions- og forsendelsesgebyr på kr. 100,-.
Ved ordrer over kr. 2.000,- er ekspedition og forsendelse GRATIS.

Vedr. bestilling af varer til udlandet: Kontakt kontoret.

Alle vore priser er i DKR inkl. 25% moms. 

Kompensation
I tilfælde af at vi ikke kan levere fuldstændigt som annonceret, vil vi tage kontakt til køber enten telefonisk eller på mail.

Når du har bestilt, får du tilsendt en ordrebekræftelse via email. Denne bekræftelse afspejler det eksakte indhold af den købsaftale, som NORDLYS og køber har indgået.

Fortrydelsesret
Køber kan vælge at nægte at modtage bestilte varer, hvorved varerne tages retur.

Fortryder køber, efter at der er foretaget levering, kan varen kun returneres såfremt den fremstår i samme stand og mængde som ved levering.

Hvis køber benytter sig af fortrydelsesretten, skal køber selv betale for fragten af de returnerede varer. Returvarer bedes adresseret til:

NORDLYS
Almindsøvænget 4 
DK-8600 Silkeborg

Når varen er modtaget retur, og det er kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil Nordlys tilbagebetale købesummen dog minus det oprindelige fragtgebyr.

Seneste frist for returnering af varer er 14 dage efter levering. Efter denne dato er NORDLYS ikke længere forpligtet til at tilbagebetale varernes pris.

Reklamation
Der ydes reklamationsret efter købeloven i 24 måneder på alle varer.


NORDLYS
Almindsøvænget 4
DK 8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 10 81