Massage for par
- Tid til nærhed

Fire dejlige dage for jer, som ønsker at slappe af og få ny inspiration til jeres parforhold.
I lærer nogle enkle NORDLYS Massageteknikker og nogle Ayurvediske (indiske) teknikker, som er nemme at lære og bruge i praksis, når I kommer hjem.
Det er en fantastisk oplevelse at give og modtage en nænsom massage, især når det er sammen med din partner. Tid til nærhed.

Berøring er vejen til hjertet

Fire dejlige dage for jer, som ønsker at slappe af og få ny inspiration til jeres parforhold.
I lærer nogle enkle NORDLYS Massageteknikker og nogle Ayurvediske (indiske) teknikker, som er nemme at lære og bruge i praksis, når I kommer hjem.
Det er en fantastisk oplevelse at give og modtage en nænsom massage, især når det er sammen med din partner. Tid til nærhed.Berøring er vejen til hjertet

Parmassage er et sommerkursus, vi holder en gang om året specielt for par. Fire dage med fokus på berøring, nærhed, nærvær,  nydelse og glæden ved at være par. 

Berøring er et sprog, vi ofte forsømmer, men nu er det tid at finde nye nuancer og dele de følelser og den nærhed, som ofte bliver fortrængt bag hverdagens rutiner og travlhed. 

I lærer at give hinanden opmærksomhed, wellness og omsorg gennem en række forskellige former for massage. God massage kan gøre underværker i jeres forhold og give jer et nyt fællesskab omkring nydelse, afstressning og nonverbal kommunikation.

I lærer at udvikle jeres indføling med hinanden, træner jer i at give ærligt udtryk for, hvad I hver især har brug for. Glæden Jer over, hvad I har at give hinanden. Kurset giver jer tid til at opleve hinanden på ny, genfinde den indre glød, sensualitet og kærligheden. 

Der bliver sessioner med meditationer og par-øvelser, oplæg og demonstrationer, massageudveksling, vejledning og masser af tid til at være sammen om at være sammen.

Vi anbefaler, at I ikke har andre aftaler om aftenerne under kurset. Der vil være "opgaver" om aftenen, og det er vigtigt, at I i disse dage har tid til og fokus på hinanden.

Betaling:  Prisen er pr. person.

Undervisere: Anne Neess og Philip Neess
Forudsætninger: Parvis tilmelding. Derudover skal i bare have lyst til at massere hinanden og lyst til at have nogle dejlige og intense dage sammen.
Varighed: 4 dage / 36 timer
Mødetider: Første dag: 9.45-18.30
Mellemliggende dage: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftigelse.