Massageterapeut uddannelsens Hovedmodul

Massageterapimodulet er det centrale element i din uddannelse som massageterapeut. Her gennemgår vi kroppen systematisk og du lærer, hvordan du med massagens avancerede værktøjer og metoder kan afhjælpe og lindre problematikker og skader.

Alt er bundet sammen med Nordlys Massagens overordnede principper, så dine klienter og du selv oplever en balanceret stabil velvære og sammenhæng, selvom der arbejdes dybt med kropslige og psykosomatiske problematikker.

På de 4 x 5 dage lærer du mindfulness meditation som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dig som menneske og terapeut samt udvikle din koncentrationsevne og bevidsthed.

Modulets indhold

Massageterapimodulet er det centrale element i din uddannelse som massageterapeut. Her gennemgår vi kroppen systematisk og du lærer, hvordan du med massagens avancerede værktøjer og metoder kan afhjælpe og lindre problematikker og skader.

Alt er bundet sammen med Nordlys Massagens overordnede principper, så dine klienter og du selv oplever en balanceret stabil velvære og sammenhæng, selvom der arbejdes dybt med kropslige og psykosomatiske problematikker.

På de 4 x 5 dage lærer du mindfulness meditation som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dig som menneske og terapeut samt udvikle din koncentrationsevne og bevidsthed.Modulets indhold

Massageterapeutmodulet består af 4 kurser af hver 5 dages varighed, fordelt over ca. et år.

Massageterapeutisk metode

Terapeutiske Massage er designet til at arbejde med en lang række kropslige problematikker. Du lærer at aflæse og undersøge kroppen samt at vurdere, hvilken massageteknik, der er mest egnet for klienten.

Spændinger, smerter og skader i muskler, bindevæv og led og andre problematikker i bevægeapparatet kan ofte med succes behandles med terapeutisk massage. Du lærer også, hvordan man kan benytte massage som komplementær behandling af mere psykologisk betingede symptomer som f.eks. stress, udbrændthed eller lav selvfølelse.

På de følgende fire kurser i massageterapeutmodulet gennemgår vi løbende den relevante anatomi og du skal være indstillet på at forberede dig til hvert kursus. Hvert kursus fokuserer på et kropsområde og de problematikker og skader, der typisk forekommer, og de egnede massageterapeutiske behandlingsmetoder. 

Du lærer en bred vifte af generelle og specifikke teknikker, som er solidt forankret både i vestlige som østlige behandlingssystemer. Den terapeutiske massage benytter de generelle massagemetoder, du lærte på wellnesskurset som baggrund. De terapeutiske metoder giver dig en solid faglig overbygning, samtidig med at du altid har fokus på hele kroppen og hele det menneske du behandler.

Terapeutisk massage er et selvstændigt koncept, som typisk anvendes i private klinikker eller som komplementær behandling og i samarbejde med f.eks. kiropraktorer, fysioterapeuter, fitnesscentre, genoptræning eller andre behandlingssystemer.

Anatomi

Vi gennemgår den relevante anatomi efterhånden som vi bevæger os gennem kroppen. Du skal indstille dig på en vis forberedelse før hvert kursus. Vil du være RAB-registreret Nordlys Massageterapeut skal du stadig supplere uddannelsen med relevante kurser i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Mindfulness, Coaching og Personlig udvikling

Hver kursusdag indledes med en kort meditation. Over de fire kurser lærer du et mindfulness - og meditationsprogram, som har til formål at hjælpe dig til at udvikle dig som menneske og terapeut, og styrke din koncentrationsevne og bevidsthed. 
Vi integrere elementer af lifecoaching og vejledning, så du bliver i stand til at holde dig selv i balance og i en aktiv udviklingsproces samtidig med at du kan støtte dine klienters personlige udvikling i relation til et massageforløb. Nordlys Massage kan dermed være et afgørende element i en holistisk personlig udvikling.

Oversigt over de fire kurser i modulet:

Kursus 1 - Benene
Tema:
Lår, underben og fødder - Punktmassage og energiteknik - Værdier, status, mål. Grounding.


Kursus 2 - Ryggen
Tema:
 Lænd, ryg, skuldre, rygsøjle - Kropsanalyse og journal - Livshistorie og udviklingsniveauer.


Kursus 3 - Halsen, armene og brystet
Tema:
Hals, arme, bryst - Tensegrity og introduktion til bindevævsmassage - Relationer, kommunikationsværdier, kreativitet og udtryk.


Kursus 4 - Underkroppen og hovedet
Tema:
Hoved, underkrop, helkrop - Ansigtsbehandling - Selvkontrol og strategiudvikling


Eksamen - Selvstændigt modul

Når du har gennemført massageterapeutmodulet kan du indstille dig til eksamen, også selvom du skulle mangle andre kurser og specialer før hele uddannelsen er afsluttet. Læs om eksamensmodulet her.

For at blive Certificeret Nordlys Massageterapeut skal du have følgende kurser Læs mere her:


Undervisere: Anne Neess og Philip Neess
Forudsætninger: Massage Grundkursus
Varighed: 4x5 dage / 168 timer
Mødetider: Første dag: 9.45-18.30
Mellemliggende dage: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.


Massageterapeutuddannelsens Hovedmodul
Tid: Modul 1: 14.-18. november 2020
Modul 2: 10.-14. marts 2021
Modul 3: 9.-13. juni 2021
Modul 4: 22.-26. september 2021

Lærer: Anne Neess
Philip Neess
Sted: Silkeborg


Pris: 22.000Pris: 22.000