Masterclass for Klangmassører

Masterclass er vores årlige efteruddannelsesprogram for uddannede Klangmassører. Her mødes vi som professionelle, i et kollegialt fællesskab, deler erfaringer og lærer nyt.

Klangmassage udvikler sig som fag med rivende hast og fordi vi er en del af en international organisation, har vi adgang til alle de nye opdagelser og tiltag, ofte før de publiceres andre steder.

Temaet for Masterclass 2019

Masterclass er vores årlige efteruddannelsesprogram for uddannede Klangmassører. Her mødes vi som professionelle, i et kollegialt fællesskab, deler erfaringer og lærer nyt.

Klangmassage udvikler sig som fag med rivende hast og fordi vi er en del af en international organisation, har vi adgang til alle de nye opdagelser og tiltag, ofte før de publiceres andre steder.Temaet for Masterclass 2019

I år sætter vi fokus på at kombinere klangmassage med  Berøringsterapi og aspekter af Nordlys Massage. Det har længe været min tanke, at skabe synergi mellem erfaringerne vi har fra Nordlys Massage og effekten af  klangskålenes vibration og skønhed. Nu er det tid!

Vi tager udgangspunkt i bindevævsstrukturerne, fordi de i særlig grad forplanter vibrationerne fra skålene, og jeg har udviklet en række sessioner og kombinationer, som åbner helt nye perspektiver for Klang og Massage.
Du behøver ikke at have kendskab til Massage for at deltage på kurset.
Al behandling foregår udenpå tøjet.

Underviser: Anne Neess
Forudsætninger: Klangmassage V - det er ikke en forudsætning at du har kendskab til massage
Varighed: 3 dage / 24 timer
Mødetider: Første dag: 8.45-17.00
Anden dag: 8.45-17.00
Sidste dag: 8.45-17.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.
Pris: 5.400Pris: 5.400Klang og Bindevævsmassage
Tid: 31. august - 2. september 2020
Sted: Silkeborg


Pris: 3.900Pris: 3.900