Karmamassage

Nordlys Karmamassage (kropspsykologisk selvmassage) er en fantastisk måde at lære sin krop at kende på og opleve, hvordan spændingerne i kroppen rummer følelser og historier fra fortiden.
Nordlys Karmamassage er en livgivende renselsesproces, en dyb eksistentiel oplevelse, som bygger på den gamle Mongolske Renselsesritual Chua Ka (Karma Massage). Vi arbejder kroppen igennem, forløser spændingerne og forvandler de bundne følelser og traumer til indsigt og livskraft.

Karmamassage og selvudvikling

Nordlys Karmamassage (kropspsykologisk selvmassage) er en fantastisk måde at lære sin krop at kende på og opleve, hvordan spændingerne i kroppen rummer følelser og historier fra fortiden.
Nordlys Karmamassage er en livgivende renselsesproces, en dyb eksistentiel oplevelse, som bygger på den gamle Mongolske Renselsesritual Chua Ka (Karma Massage). Vi arbejder kroppen igennem, forløser spændingerne og forvandler de bundne følelser og traumer til indsigt og livskraft.Karmamassage og selvudvikling

Kroppen er sjælens tempel.


Kroppen er opdelt i 18 zoner, som du lærer at massere og rense med en særlig Kropspsykologisk Selvmassage teknik. Du får adgang til dybere niveauer i kroppen, end nogen anden massageform giver mulighed for.

Er du massageterapeut eller på vej til at blive det, lærer du, hvad dine egne hænder kan udrette, og du får opbygget en sensitivitet, som uundgåeligt vil berige din klientorienterede massage. - Kroppen er sjælens tempel.

Du får et enestående kendskab til kropspsykologien, og du lærer på en overskuelig og praktisk måde, hvor forskellige følelser og psykiske tilstande sætter sig i kroppen.

Hvis dit fokus først og fremmest er selvudvikling, er Nordlys Karmamassage en smuk retræte, hvor du får tid til fordybelse og reflektion. Vi arbejder en stor del af tiden i stilhed. Du får tid til dig selv, og du får hele tiden oplæg til meditationer og selvfordybelse. Mange har i årenes løb gentaget dette kursus alene for at gå i retræte.

Nordlys Karmamassage er et afbalanceret koncept, hvor der også arbejdes med clearingsamtaler, der indgår hvileperioder, musik, power walking i naturen, kreative udtryk, øvelser og praktiske opgaver.

Maden står på bordet. Der indgår en udrensende vegetarisk diæt, og den bliver serveret. Bortset fra nogle få praktiske opgaver skal du kun beskæftige dig med dig selv. 


Undervisere: Anne Neess og Philip Neess
Forudsætninger: Massage Grundkursus
Varighed: 6 dage / 54 timer
Mødetider: Første dag: 9.45-18.30
Mellemliggende dage: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftigelse.