Certificeret Massageterapeut Uddannelse

Nordlys Massageinstitut har uddannet professionelle massører og massageterapeuter siden 1983 og er Danmarks mest erfarne uddannelsessted for moderne massage, kropsbehandling og personlig udvikling.

Har du lyst til at få den mest avancerede massageuddannelse og dermed den bedste baggrund for at starte en ny karriere, skal du vælge vores Massageterapeutuddannelse og blive Eksamineret og Certificeret Nordlys Massageterapeut - og du vil kunne indgå i vores behandlersamarbejde.

Du kan blive RAB-registreret Nordlys Massageterapeut efter Sundhedsstyrelsens regler.

Sådan bliver du Certificeret Nordlys Massageterapeut

Nordlys Massageinstitut har uddannet professionelle massører og massageterapeuter siden 1983 og er Danmarks mest erfarne uddannelsessted for moderne massage, kropsbehandling og personlig udvikling.

Har du lyst til at få den mest avancerede massageuddannelse og dermed den bedste baggrund for at starte en ny karriere, skal du vælge vores Massageterapeutuddannelse og blive Eksamineret og Certificeret Nordlys Massageterapeut - og du vil kunne indgå i vores behandlersamarbejde.

Du kan blive RAB-registreret Nordlys Massageterapeut efter Sundhedsstyrelsens regler.Sådan bliver du Certificeret Nordlys Massageterapeut

Nøglebegreberne i Massageterapeutuddannelsen er høj faglig standard, nærvær og indføling, helhed og sammenhæng. Derfor lærer du både at arbejde med alle de traditionelle og nye massageteknikker og at udvikle dig som menneske og terapeut, som kan møde sin klient naturligt og indfølende. Vi ser enhver massage som et fokuseret, personligt, professionelt møde, der skal være berigende for begge parter.

Samtaleterapi, coaching og et personligt udviklingsprogram indgår som en naturlig del på alle kurser og moduler sammen med mindfulness, meditation og bevidsthedsudvikling.

Integreret anatomi- og massageundervisning
Bevægeapparatets anatomi og fysiologi danner grundlag for kropsmassage. Vi har udviklet en undervisningsform hvor vi integrerer selvstudie og anatomiundervisningen som en del af den praktiske massageundervisning. Det gør, at du får en meget direkte og sanselig oplevelse af hvordan kroppen fungerer. Til nogle moduler er der forberedelse og hjemmearbejde efter kurset, men det informerer vi om på kurserne. Anatomiundervisningen afsluttes på eksamensmodulet med en Multiple choice prøve.

Nordlys Massageterapeutuddannelsens moduler

Uddannelsen er opdelt i moduler, som gør det muligt for dig at gennemføre uddannelsen så den passer ind i dit liv og arbejdsliv. For at starte på Nordlys Massageterapeutuddannelsen skal du først have gennemført Massage Grundkurset, herefter kan du frit sammensætte uddannelsen.
Når du har gennemført Massage Grundkurset og kurset i Wellness Massage har du mulighed for at få en uddannelsescertificering. Vi støtter dig, så du kan praktisere som professionel massør, mens du færdiggør din uddannelse. Det giver dig både mulighed for at få en indtægt og for at få praktisk erfaring.

Du kan tilmelde dig Eksamensmodulet, så snart du har gennemført Massageterapimodulet. Specialer og de øvrige kurser, som indgår i uddannelsen kan du gennemføre sideløbende eller efterfølgende, som det passer dig bedst.  Nordlys Massage Grundform
  Nordlys Massage Grundform er stammen i alle Nordlys-behandlinger. Det er en overordnet fremgangsmåde, som binder hele massagesystemet sammen. Grundformen blev udviklet af Anne & Philip Neess i årene omkring 1980. Det er en sikker og elegant metode, som tusindvis af mennesker har lært og holder af.

  Kurset kan tages som første skridt i en af vores uddannelser som Massør eller Massageterapeut, men det er også et selvstændigt kursus, for alle Jer som har lyst til at lære at give massage privat eller professionelt. Udover massagen får du en introduktion til, hvordan du kan arbejde med din personlige udviklingsproces og hvordan du passer på dig selv og din krop, når du arbejder med massage. Efter kurset kan du give en fuld kropsmassage.
  Læs mere

  Wellnessmassage
  Har du lyst til at trænge dybere ind i massagens vidunderlige verden og få en direkte oplevelse af alle de muligheder Nordlys Massage rummer, så er Wellnessmassage lige noget for dig.
  Tidligere sagde man, at ”det skal gøre ondt for det bliver godt”, men wellnessmassagen beviser, at det skal gøre godt, så man får kræfter til at overvinde det, som gør ondt i kroppen eller i sindet.
  På Wellnessmassagekurset lærer du, hvordan man med dybe, naturlige og behagelige massagemetoder kan vække kroppens ressourcer og energi, så kroppens og sindets selvhelbredelseskræfter vækkes til live.
  Læs mere

  Massageterapeut uddannelsens Hovedmodul
  Massageterapimodulet er det centrale element i din uddannelse som massageterapeut. Her gennemgår vi kroppen systematisk og du lærer, hvordan du med massagens avancerede værktøjer og metoder kan afhjælpe og lindre problematikker og skader.

  Alt er bundet sammen med Nordlys Massagens overordnede principper, så dine klienter og du selv oplever en balanceret stabil velvære og sammenhæng, selvom der arbejdes dybt med kropslige og psykosomatiske problematikker.

  På de 4 x 5 dage lærer du mindfulness meditation som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dig som menneske og terapeut samt udvikle din koncentrationsevne og bevidsthed.
  Læs mere

  Triggerpunktmassage
  Triggerpunktmassage er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen og til at lindre det ubehag, som er knyttet hertil. Også spændingshovedpine kan ofte effektivt behandles med Triggerpunktmassage.

  Kendskab til triggerpunkter bør prioriteres højt af enhver massageterapeut og er for professionelle terapeuter et "must". Triggerpunkterne kan integreres i alle former for massage og kropsterapi, sportsmassage, erhvervsmassage osv.
  Læs mere

  Coaching Basic
  - Den befordrende samtale

  Coachingens enkle og effektive principper gør dig langt bedre til at forstå dig selv og til at støtte dine kollegaer og venner.
  Coaching er en målrettet, løsningsfokuseret samtale med fokus på mulighederne i enhver situation. Du lærer at holde tråden i samtalen, og hvordan man intelligent og kreativt overvinder modstand og udfordringer.

  På Coaching Basic lærer du at spørge aktivt og interesseret, så din samtalepartner eller klient kommer til at se på sig selv med friske øjne. Du lærer, hvad man skal lytte efter, så du kan holde tråden i samtalen og vække kreativitet og motivation.
  Efter tre spændende og sjove kursusdage har du lært de grundlæggende og praktiske coachingteknikker og du kan umiddelbart anvende din nye viden efter kurset.
  Vil du være professionel Lifecoach og Businesscoach, har du allerede taget det første skridt i din uddannelse.
  Som en integreret del af undervisningen arbejder vi med mindfullness og med hvordan man udvikle sin personlige stabilitet, vågen opmærksomhed og befordrende nærvær.
  Læs mere

  Eksamensmodul
  Massører og Massageterapeuter kan indstille sig til eksamen, når de har gennemført de obligatoriske kurser i uddannelsen.

  Eksamensmodulet som hører til uddannelsen er fælles for Massører og Massageterapeuter, men der gives forskellige opgaver, alt efter hvilken eksamen du har forudsætninger for at tage.

  Eksamen er frivillig, men er en forudsætning for certificering og evt. RAB-registrering
  Læs mere

  Specialiserede Massagekurser (oversigt)
  I Massøruddannelsen og i Massageterapeut uddannelsen skal du vælge et eller flere specialer og dermed give din uddannelse en profil, som svarer til dine interesser og planer.

  Massører skal vælge kurser svarende til mindst 60 timer.
  Massageterapeuter skal vælge kurser svarende til mindst 69timer.


  Du kan frit deltage på alle specialekurser uanset om du er i gang med en af uddannelserne eller ej.
  Læs mere

  Egen massage under Massør- og Massageterapeutuddannelsen
  Egen massage er, ligesom supervision, et vigtig element i din uddannelse som Massør eller Massageterapeut. I egen massagen modtager du selv massage hos erfarne Nordlys Uddannelses-Massageterapeuter, og du får en levende oplevelse af, hvordan massagen virker i en professionel praksis. Formålet er, at du som klient oplever og erfarer, hvordan en professionel massagepraksis fungerer og opleves.
  Læs mere

  Supervision og øvepraksis under Massør- og Massageterapeutuddannelsen
  Øvepraksis er sessioner, hvor du træner med dine egne klienter.

  Supervision er personlige møder du har med en supervisor.
  Supervisoren er en erfaren massageterapeut, som er uddannet til at give denne form for vejledning og personlig undervisning.

  På supervisionsmøderne kan individuelle problematikker og faglige spørgsmål kan behandles på en privat og personlig måde og supervision er derfor et vigtigt element i din massageuddannelse og i din udvikling som professionel terapeut.
  Der indgår 3 supervisionsmøder i Massageterapeutuddannelsen, og 1-3 supervisionsmøder i massøruddannelsen.
  Læs mere

  • I alt for uddannelsen 450 timer
  • Undervisere: Anne Neess og Philip Neess m.fl.
  • Forudsætning: Massage Grundform

   
  Massageterapeutuddannelsens Hovedmodul
  Tid: Modul 1: 14.-18. november 2020
  Modul 2: 2021 - datoen er ikke fastlagt
  Modul 3: 2021 - datoen er ikke fastlagt
  Modul 4: 2021 - datoen er ikke fastlagt

  Lærer: Anne Neess
  Philip Neess
  Sted: Silkeborg


  Pris: 22.000  Pris: 22.000