Nordlys.dk  |  Nyhedsbrev  |  Om os  |  Kontakt os  |  Nordlys på Facebook  |  Kursistnet


Velkommen til vores Webshop

Mere end 25 år som lærere i massage og kropsterapi på Nordlys Centret har givet en vis erfaring, når det gælder valg af massagebrikse.

Da vi fandt Astra-Lite var vi helt solgt. De er lette, smukke og stabile, og de kan alt det man kan forvente af en moderne professionel massagebriks.

De tåler at blive transporteret og håndteret af mange mennesker, og i dag kunne vi ikke drømme om at bruge andet end Astra-Lite.

Det hele begyndte med, at vi selv skulle bruge forskellige produkter og udstyr til vores egen virksomhed på Nordlys Centret: massageolier, brikse, lys, tegnegrej, undervisningsudstyr osv.

Vi opdagede, hvor svært det var at få gode kvaliteter til fornuftige priser, og så gik Anne i gang med at opsøge forhandlere og producenter i ind- og udland for at finde de helt rigtige produkter.

Det var vores egne kursister, som i starten ønskede at købe de ting, vi brugte i huset med hjem, og så var ”Butikken” i gang.

Massageolier og Te var fra begyndelsen det store hit. Vi havde udviklet nogle olieopskrifter, som kombinerede forskellige oliesorter på en sådan måde, at de blev gode og praktiske til massage, fordi de havde den rette viskositet og var sunde og plejende for huden.

Te-programmet stammer oprindeligt fra de kurser, hvor vi arbejder med udrensende diæter. Til dem fik vi skabt en serie urteteer, som både er velsmagende og balancerende for kroppen. Både massageolierne og teerne er løbende blevet videreudviklet.

Vores massageolier leverer vi i stor udstrækning til fysioterapeutiske og alternative klinikker over hele landet, og teerne er tydeligvis blevet en uundværlig del af husholdningen i mange hjem og på mange institutioner og lærerværelser. Læs evt. om hvilke duftolier, der kan blandes i massageolien.

Med tiden er mange andre produkter kommet til, som bl.a. massagebrikse.

Vi søgte længe og afprøvede mange brikse af alle typer, før vi fandt en serie, som havde en standard, vi kunne stå inde for. Der findes efterhånden et utroligt udvalg af især træbrikse, men vores afprøvning viste, at selvom de ofte er meget smukke at se på, så er de i længden for skrøbelige og klodsede.

Astra-Lite briksene, vi importerer og distribuerer i Danmark, er af aluminium. De er fremstillet i USA med en flyvemaskines præcision og lethed, og de er så stærke, at de formodentlig vil holde livet ud.

Vi bruger selv Astra-Lite briksene på centret, og mange terapeuter har dem i deres praksis. Vi har set, at de dagligt tåler at blive slået op og ned, brugt og indstillet af mange forskellige mennesker, erfarne såvel som uerfarne. De vejer næsten ingenting og fylder, som en stor flad kuffert, når de er klappet sammen, og så er de lækre og smukke at have med at gøre.

I dag leverer vi til alle, både kursister, skoler og kunder som ikke tidligere har været i kontakt med Nordlys Centret. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Nordlys Butikken. Kærlig hilsen Anne Neess
Læs mere her