Essentiel Massage - TRANSFORMATION

I de to første sessioner arbejder vi med frigørelse fra emotionelle mønstre med særligt fokus på stivnede ego-mønstre og vaner. Forholdet mellem personlighed og essens. Her er særligt fokus på Tredje Chakra (Solar Plexus) og Fjerde Chakra (Hjertet). ...

I de to første sessioner arbejder vi med frigørelse fra emotionelle mønstre med særligt fokus på stivnede ego-mønstre og vaner. Forholdet mellem personlighed og essens. Her er særligt fokus på Tredje Chakra (Solar Plexus) og Fjerde Chakra (Hjertet). ...Som den tredje session lærer du en traditionel Ayurvedisk Chakra Massage i den indiske Kerela stil. Denne Ayurvedisk Massage gendanner hvert chakras grundvibration og giver på en elegant måde både balance, ro og vitalitet. Den Ayurvediske Chakra Massage kan gives til de fleste.

Temaer på dette modul

Forandringens Ild
Vi åbner de emotionelle blokeringer, der sidder som spændinger i kroppen. 
Særligt fokus på ryggen, bag skulderbladene og lænden.
Spændingsmønstre som låser og begrænser vores følelsesliv og gør os usmidige. Vi åbner ryggen og arbejder med energien via SOLAR PLEXUS, HJERTE og HALS og de energistrukturer, som medvirker til at forvandle og omsætte de stivnede følelser.


Kreativ Transformation
Avanceret session, der skal forberedes over tid. Når energien i de nederste chakras flyder, kan den forvandles til kærlighed og medfølelse i HJERTET. En god forberedelse vil være sessionen Grounding-Glæde. Vi fokuserer på bækkenet, forbindelse mellem under-og overkrop.
Energimæssigt arbejder vi med ROD-HARA-HJERTET.


Ayurvedisk Chakrabalancering
Denne session er en helt generel behandling i traditionel Ayurvedisk (Indisk) stil. Alle chakras bringes i balance og harmoni med hinanden. Ayurvedisk Chakrabehandling er god for de fleste, og anbefales traditionelt ved psykiske ubalancer, generel skrøbelighed og uro.
Meget behagelig, harmoniserende og vitaliserende.
Her kan du finde flere informationer om Essentiel Massage 

Underviser: Philip Neess
Forudsætninger: Nordlys Massage Grundkursus
Varighed: 5 dage / 41 timer
Mødetider: Første dag: 9.45 - ca.18.30
Mellemliggende dage: 8.45 - ca.18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.
Pris: 5.900Pris: 5.900

Pris: 5.900Pris: 5.900