Temasessioner du kan vælge i Essentiel Massage

Vi har indtil nu designet tolv Essentiel Massage Sessioner. Hver session sætter fokus på et aspekt af den Essentielle kropsterapeutiske udviklingsrejse.

Her er en oversigt over .

Vi har indtil nu designet tolv Essentiel Massage Sessioner. Hver session sætter fokus på et aspekt af den Essentielle kropsterapeutiske udviklingsrejse.

Her er en oversigt over .Hvert tema peger på en sammenhæng mellem krop og psyke. 
Sessionen begynder med, at terapeuten lægger de relevante kort  frem, og så vælger du det  tema, der virker mest tiltrækkende i øjeblikket. Se hvordan en Essentiel Massage Session foregår.

Ayurvedisk Chakrabalancering
Denne session er en helt generel behandling i traditionel Ayurvedisk (Indisk) stil. Alle chakras bringes i balance og harmoni med hinanden. Ayurvedisk Chakrabehandling er god for de fleste, og anbefales traditionelt ved psykiske ubalancer, generel skrøbelighed og uro.
Meget behagelig, harmoniserende og vitaliserende.Feminin - Maskulin
Vi arbejder med vores personlige identitet, og de ressourcer man har som kvinde med en integreret sine maskuline egenskaber (Animus), eller man som mand, med en integreret sine feminine egenskaber  (Anima). 
Det handler om indre frugtbarhed og oplevelsen af selvstændighed og integritet.  At være hel i sig selv og at kunne indgå i en ligeværdige relationer til en andre. 
Fokus på hele kroppen, de tre indre kanaler og alle syv chakras.

Forandringens Ild
Vi åbner de emotionelle blokeringer, der sidder som spændinger i kroppen. 
Særligt fokus på ryggen, bag skulderbladene og lænden.
Spændingsmønstre som låser og begrænser vores følelsesliv og gør os usmidige. Vi åbner ryggen og arbejder med energien via SOLAR PLEXUS, HJERTE og HALS og den psykiske strøm, som medvirker til at forvandle og omsætte de stivnede følelser.


Fred og Varme
Omstillingsparathed og harmonisk selvpleje er de egenskaber, vi styrker i denne session. Vores fred og varme hæmmes af stress, frygt og jalousi, samt tilbøjeligheden til at involvere sig i unødige konflikter. Vi fokuserer på underkroppens spændinger og på energibalancering via SOLAR PLEXUS, ROD, HALS og KRONE. Polaritetsterapi skaber den overordnede energibalance. 


Friskhed og Mod
Vi fokuserer på den del af sindet, som mestre at give slip og se med friske øjne. Denne naturlige egenskab forhindres af frygt, tristhed og sorg. Den viser sig ofte som tilbageholdt glæde eller overdreven selvcentrering. 
Vi arbejder med at løsne de spændinger, der fastholder disse tilstande. Ryggen, området mellem skulderbladene og den øverste del af torsoen er i centrum. 
Vi arbejder med energien via HJERTET og de 21 sekundære chakras.


Fødsel
 
Fødslen efterlader spor, som kaldes fødselsmatricer. De matrices ligger  i underbevidstheden og som spændingsmønstre i kroppen. De påvirker vores omstillingsevne, vores attitude til at arbejde for at opnå resultater, vores evnen til at overvinde modstand og vores oplevelsen af at være genkendt og anerkendt, som dem vi er. 
Massagen bearbejder de spor vores fødsel har efterladt, så vi bliver frie. Hele kroppen er involveret. Energimæssigt er KRONE, ROD samt bækkens og hovedets punkter i fokus.

Grounding og Glæde
Jordforbindelse og at være modsætningsløst til stede i virkeligheden. Både ens egen virkelighed, og den vi deler med andre. Det handler om lyst, om at kunne slippe låste forestillinger, og om at få kropslige vitalitetsenergi til at flyde. Underkroppen og benene er i fokus og energimæssigt arbejder vi med renselse ud fra ROD, HARA og Forvandlingsstrømmen. 


Hemmelig forvandling
Avanceret session, der skal forberedes over tid. Når energien i de nederste chakras flyder, kan den forvandles til kærlighed og medfølelse i HJERTET. En god forberedelse vil være sessionen Grounding-Glæde. Vi fokuserer på bækkenet, forbindelse mellem under-og overkrop.
Energimæssigt arbejder vi med ROD-HARA, Forvandlingsstrømmen og HJERTET.


Chakra magi - Genfødsel
En helt speciel Essentiel Massageoplevelse, hvor du guides gennem en visualisering under massagen. Du føres gennem en afvikling, af smertebindinger, og du vises vej gennem en genfødselstransformation - en frisk start. Anbefales til klienter, som har arbejdet med Essentiel Massage over mange sessioner, og som er fortrolig med meditativt arbejde med chakrasystemet. En smuk, eksistentiel massage-og udviklingsrejse. 


Intuition og Nærvær
Vi aftaler hvilke kropsområder og hvilke psykologiske temaer, der skal i fokus. Vi balancerer energien med Chakra-touch og polaritetsterapeutisk berøring. Intuition og nærvær er en let massage, som anbefales til førstegangsmodtagere, og alle som vil lære Essentiel Massage at kende. 
En glad, meningsfuld, balancerende massageoplevelse.


Relation og Netværk
Evnen til at have stærke og ligeværdige relationer, og heling af de spor, som usunde eller uforløste relationer, har afsat i kroppen og energisystemet. Kroppens centerområde og armene er i fokus. Der kan indgå en terapeutisk dialog og kropsterapeutiske teknikker i sessionen. 
HALS er centralt i energiarbejdet, men derudover arbejdes med alle chakras.


Sensualitet og Integration
Avanceret session, som åbner af den dybe, sanselige erkendelse, der udspringer af, at den indre maskuline og feminine energisøjle er i balance. Bevidsthedsstrømmen begynder at flyde i centerkanalen. En let, sanselig massage af hele kroppen, med fokus på brystkasse, rygsøjle, balder og bækken. KRONE-HJERTE-ROD.
Polaritetsbalancering af maskulin-feminine energi.
Udtryk og Udfoldelse
Støtte, så du kan udtrykke og udfolde dig fra sin essens. Bliv tydelig og tilstedeværende. Tag plads i verden. Stå ved den, du er. Opdag og slip den falske personlighed. Der indgår dialog og udtryk under massagen. 
MASSAGEN foregår i en stemning af at blive mødt som et elsket barn. HALS og energetisk Pentapolarisering er i fokus.


Åbent Hjerte
Fokus på åbenhed, nærhed, nænsomhed og ømhed og mod til at føle de dybe følelser. Erkendelse af de naturlige grænser. Respekt og selvrespekt. Massagen tager udgangspunkt i brystområdet og området mellem skulderbladene. Energien åbnes i HJERTE og via en række punkter foran og bag på brystkassen.
Cirkulær polarisering af alle chakras.