Massage til kræftramte

Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.

Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.På kurset lærer du om forskellige kræft behandlingsformer og om følger og senfølger.

Du bliver klædt på til mødet med en kræftramt og lærer hvilke mekanismer der er i spil på denne scene. Du lærer, hvilke principper der gælder, når man arbejder med kræftramte og bliver klædt på til, hvordan du bedst møder en klient med kræft.

Du lærer 3 forskellige massager afhængig af, hvor klienten er i forløbet:


Beroligende massage
En massage, der beroliger nervesystemet. Massagen kan bruges i alle faser, når panikken og angsten er størst, når smerterne fylder og/eller klienten har lyst til en beroligende massage.

Livsstyrkende massage
En massageder befordrer livsenergien og som styrker klientens mod på livet og dets udfordringer.
 
Massage til sjælen
En massage, der er designet til den sidste tid, hvor klienten kommer til massage i din klinik. En massage, som styrker sjælen og essensen, støtter afklaringen og roen mod afskeden med livet.


Kurset er en blanding af oplæg, gruppedrøftelser og massager, der samlet klæder dig solidt på til at arbejde med mennesker, der har eller får kræft.

Kursets formål er at støtte dig til at arbejde kompetent med et let hjerte ind i et felt, der kan være rigtig svært for den enkelte.

Målgruppe
Nordlys massører/massageterapeuter og andre behandlere, der har taget Nordlys grundform, som ønsker at tilbyde behandling til kræftramte og/eller ønsker at være i stand til at hjælpe kunder, der får kræft.

Underviseren
På kurset møder Gitte, der er massageterapeut og har arbejdet med mennesker i kriser og med kræft i mange år. Hun har selv været igennem to kræftforløb, og har en masse konkret viden herfra.

 

Underviser: Gitte Theil Pedersen

Mødetider: Første dag: 9.45-18.00
mellemliggende dage: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-16.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.


Massage til kræftramte
Tid: 23. - 25. juni 2023

Lærer: Gitte Theil Pedersen
Sted: Silkeborg


Pris: 3.900Pris: 3.900