Massage til kræftramte

Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.

Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.

 Du lærer 3 forskellige massager:


Beroligende massage: En massage, der beroliger nervesystemet. Massagen kan bruges i alle faser, når panikken og angsten er størst, når smerterne fylder og/eller klienten har lyst til en beroligende massage.


Livsstyrkende massage: En massageder befordrer livsenergien og som styrker klientens mod på livet og dets udfordringer.
 
Essensstyrkende massage: En massage, der er designet til den sidste tid, hvor klienten kommer til massage (altså ikke på hospice). En massage, som styrker essensen, støtter afklaringen og roen mod afskeden med livet.

På kurset får du en viden og indsigt om hvad en kræftklient kan møde op med, hvilke mekanismer der er i spil, hvordan kriser håndteres forskellig og principper og tips til, hvordan du bedst møder en klient med kræft.

På kurset forholder vi os også til, at nogle klienter kommer til at dø af kræft.

Kurset er ikke et kursus i kræft, men behandling af mennesker med kræft.

Målgruppe
Nordlys massører/massageterapeuter og andre behandlere, der har taget Nordlys grundform, som ønsker at tilbyde behandling til kræftramte og/eller ønsker at være i stand til at hjælpe kunder, der får kræft.

 

Mødetider: Første dag: 9.45-18.00
mellemliggende dage: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-16.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.
Pris: 3.900Pris: 3.900