ESSENTIEL MASSAGE
- Chakrabalancering

NORDLYS®

Essentiel Massage
Chakrabalancering

Essentiel Massage (EM) er en smuk og dyb form for massage, hvor vi forener fysisk kropsbehandling,-psykoterapi og udviklingsarbejde. EM tager udgangspunkt i chakrasystemet, som i årtusinder har været et centralt element i østlig livsforståelse og helbredelsesfilosofi.

EM er for jer, som ønsker at udvide jeres massagefærdigheder i en psykologisk-energetisk retning. Ønsker du ikke at være behandler, vil EM give dig en dyb forståelse af den kropslige dimension i arbejdet med fx coaching, psykoterapi og personlig bevidsthedstræning.

Modulerne i Essentiel Massage

Essentiel Massage (EM) er en smuk og dyb form for massage, hvor vi forener fysisk kropsbehandling,-psykoterapi og udviklingsarbejde. EM tager udgangspunkt i chakrasystemet, som i årtusinder har været et centralt element i østlig livsforståelse og helbredelsesfilosofi.

EM er for jer, som ønsker at udvide jeres massagefærdigheder i en psykologisk-energetisk retning. Ønsker du ikke at være behandler, vil EM give dig en dyb forståelse af den kropslige dimension i arbejdet med fx coaching, psykoterapi og personlig bevidsthedstræning.Modulerne i Essentiel Massage


Essentiel Massage
Den kropsterapeutiske udviklingsproces
 forløser de spændinger livet og vores livsstil har efterladt i kroppen, så kropsglæden og følelseslivet kan udvikle sig på en naturlig måde. EM understøtter, at vi genkender og udvikler vores potentialer. 
Vi udforsker og bearbejder de kropspsykologiske spændinger og du får en oplevet selvindsigt, så dine essentielle talenter og egenskaber kan blomstre.

De to kursusmoduler på Level 1 i EM har ingen bestemt rækkefølge, du kan deltage som det passer dig bedst. Der forudsættes kun, at du forinden har deltaget i et Nordlys Massage Grundkursus. 

Level 1 lærer du de generelle metoder og nogle specifikke EM sessioner. 

Level 2 fokuserer vi på uddannelse i EM og dybere aspekter af kropspsykologisk selvudvikling. Moduler på Level 2 vil have nye temaer, hver gang de holdes, og de vil blive sammensat efter den konkrete deltagergruppe.

Level 1
Nærvær og intuition
- De højere Chakras

Vi sætter fokus på udvikling og terapi i relation til de øverste chakras: HJERTE, HALS, PANDE og KRONE. Disse chakras spiller en særlig rolle for vores mentale kognitive bevidsthed og evne til at være nærværende og vågen. Vi undersøger, genkender og udfolder vores talenter og intuitive egenskaber.

Dette er et kursus for dig, som har en kærlighed til at arbejde med massage i grænselandet hvor krop, bevidsthed og essen mødes. Massageformen er en forening af strukturerede metoder, intuitiv berøring og kropsterapi. Vi arbejder på at opdage og åbne chakraernes essentielle energi. Forbindelsen mellem den sansede kropsbevidstheden, vores normale tænkende bevidsthed og den subtile inderste oplevelse af at eksistere.
SE MERE

Level 1
Krop og Livsglæde
– Nederste chakras

Vi sætter fokus på de nederste chakras: ROD, HARA, SOLAR PLEXUS og HJERTE.
Disse chakras har en særlig betydning på vores helbred og instinktive liv, og på hvordan vi kan arbejde med vores følelser og følelsesoplevelser i kroppen.

Når de lavere chakraes er i balance, frigiver de gradvis den vitalitetsenergi, der er bundet i kropsspændinger og undertrykte følelser. Vi får mulighed for at opleve en naturlig enkelthed i sindet og en forfriskende livsglæde. Når de dybere lag i sindet falder til ro, står vi på tærsklen til vores sande naturlige bevidsthed.
SE MERE

Level 2
Essentiel Massage
- Krop og Bevidsthed

Indholdet på Level 2 er forskellige, hver gang de afholdes. Kurserne er, sammen med de to kurser på Level 1, et uddannelsesforløb for jer, som ønsker at praktisere EM på professionelt niveau. Level 2 er en fordybelse i kropsenergetisk bevidsthedsudvikling for alle, som arbejder med kropsterapi og selvudvikling.

Vi anbefaler, at du deltager på dette modul over flere gange, og over tid vil der blive undervist i alle de eksisterende EM temaer og de nye temaer vi kommer til at udvikle fremover.

Denne overbygning forudsætter, at du forinden har deltaget på mindst ét af modulerne på Level 1, og at du har intension om, at deltage på det modul du evt. mangler. I forbindelse med kursusstart beslutter vi hvilke sessioner der skal fokuseres på, ud fra deltagernes ønsker.
SE MERE


EM forbinder meditation, bevidsthedsarbejde, coaching, psykoterapi, kropsmassage og energibalancering.
På hvert modul arbejder vi dels med generelle behandlinger, og så fordyber vi os i et, to eller tre specifikke terapeutiske udviklingstemaer.  

Du kan naturligvis efter eget skøn integrere dine erfaringer i dit generelle massagearbejde. Ønsker du at tilbyde Essentiel Massage i Nordlys-regi, skal du aftale det med Philip Neess, men du skal i  udgangspunktet have deltaget i de to moduler på Level 1 og to gange på et kursus på Level 2. Dertil skal du have god behandlererfaring og være moden til at arbejde med klienter på et dybere niveau. 

Underviser: Philip Neess
Forudsætninger: Nordlys Massage Grundkursus
Pris: 5.500Pris: 5.500

Pris: 5.500Pris: 5.500