Berøringsterapi

Terapeutisk Berøring og healing er en holistisk behandlingsform, som virker gennem nervesystemt og kroppens energistrømme.

Vi kombinerer blid berøring, forsigtig struktureret manipulation og energetisk terapi.

Balancering - vitalisering - healing

Terapeutisk Berøring og healing er en holistisk behandlingsform, som virker gennem nervesystemt og kroppens energistrømme.

Vi kombinerer blid berøring, forsigtig struktureret manipulation og energetisk terapi.Balancering - vitalisering - healing

Terapeutisk Berøring er en blid berøring, som fremmer kroppens og sindets naturlige sundhed og helbredelse. Terapeutisk Berøring virker gennem nervesystemet og kroppens energistrømme, og vi kombinerer intuitiv berøring og blid struktureret manipulation.
Formålet er at fremme kroppens og sindets evne til at helbrede sig selv og skabe afspænding, velvære og fornyet sundhed.
 
Berøringsterapi anvendes som komplementær behandling i relation til anden sygdomsbehandling, men berøringsterapien er også et fantastisk middel mod stress, psykisk ubalance og som det kropslige supplement til f.eks. samtaleterapi, coaching og andre former for personligt udviklingsarbejde.

Naturvidenskabelige undersøgelser har i de senere år på forskellig vis kunnet forklare en del af Berøringsterapiens virkemåde, og mange har efterhånden oplevet mulighederne af denne behandlingsform. Berøringsterapi opleves som regel umiddelbart som indre velvære, ro og nærvær, og man kan direkte konstatere, at det psykiske velbefindende og helingshastigheden øges.

I Nordlys Terapeutisk Berøring benytter vi en lang række metoder, som sammensættes og tilpasses præcist efter dit behov f.eks. ChakrabalanceringTensegrity BehandlingPolaritetsterapiMetamorfisk teknik.

Berøringsterapeuterne har forskellige specialer og tilbyder ikke nødvendigvis alle disse behandlingsformer. Se terapeutens hjemmeside eller ring / mail til terapeuten og få en snak om, hvad der passer til dig og dine ønsker.

Nogle Nordlys Behandlere har en selvstændig uddannelse i Metamorfisk teknik.Læs mere her: Læs artiklen om Metamorfisk teknik og se listen over Metamorfisk Teknik Praktikkere 


Der blev ikke fundet nogle behandlere!