Beyond Grupper - Praktiske oplysninger

Optagelse. Alle, som tidligere har deltaget i en Nordlys MasterCoach uddannelse eller andre uddannelser, hvor Philip underviser i selvudvikling og meditation, kan optages. Falder du ikke ind under denne kategori, er du velkommen til at skrive til Philip (philip@nordlys.dk,) og kort beskriver din baggrund og motivation for at søge optagelse. Vi vil herefter kontakte dig for en optagelsessamtale, hvorefter vi i fællesskab vurderer, om du vil passe ind i en igangværende gruppe eller evt. kan optages, når en ny gruppe starter

Forpligtelse. Som medlem af en udviklingsgruppe skal du, både af hensyn til gruppen og dig selv, prioritere således, at du gør alt, hvad der er praktisk muligt, for at kunne deltage i alle gruppens møder. Du skal være der til tiden og i alle sessioner i fuldt omfang. Hav ikke andre forpligtelser eller fx. aftenarrangementer i de dage gruppen mødes.

Gæstedeltagelse i andre BeyondCoaching Udviklingsgrupper. Som medlem af én gruppe, kan du, når du har deltaget i mindst fire møder, deltage som gæst i andre gruppers møder, i den udstrækning der er plads. Det forudsætter kun, at der er fysisk plads på gruppen. Du skal ved tilmelding som gæst betale et bidrag administration m.v. Fra 2021 DKR 500 på grupper i danmark og NOK 600 for gruppen i Norge.

Overnatning kan kun bookes på de to sovesale, og skal reserveres fra gang til gang. Vi har ikke mulighed for automatisk at overføre overnatningsønsker så du skal selv give besked. Lærerværelset kan IKKE bookes eller anvendes som overnatning, og disponeres alene af Philip. 
Ønsker du eneværelser henviser vi til diverse B&B og andre overnatningsmuligheder.

Økonomi. Ved optagelse binder du dig til at deltage i minimum fire møder og kan herefter udmelde dig senest én måned efter det sidst afholdte møde. 
Betaling deles i 4 rater pr. år og skal, så længe du er medlem, betales uanset om du evt. er fraværende på et møde. Raterne forfalder til betaling hhv 4 måneder og 1 måned før mødet. For at spare på vores administration er det er vigtigt, at betaler raterne til tiden. 
Du skal selv sørge for at indbetale, helst via vores Onlinebetaling eller en bankoverførsel. 
Husk at skrive Deltagernummer og Kursusnummer på din indbetaling! 

Udmeldelse. Du er kontinuerligt medlem af gruppen og tilmeldes automatisk alle planlagte møder. Efter det fjerde møde kan du udmelde dig. En udmeldelse skal meddeles os senest en måned efter det senest afholdte møde.
Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål.