Certificering og efteruddannelseNORDLYS FORUM sørger årligt for vedligeholdelse af Nordlys certificering , som dokumenterer, at foreningen står inde for dine kvalifikationer i henhold til vedtægterne og din ret til at udbyde behandlinger efter NORDLYS koncepterne i det pågældende år.

NORDLYS RAB sørger årligt for RAB certificering til nye og nuværende medlemmer, der opfylder Sundhedsstyrelsens og brancheforeningens krav om uddannelse og efteruddannelse i det pågældende år.

For at være certificeret skal du være/blive medlem af NORDLYS Forum og/eller NORDLYS RAB, og du er ansvarlig for at passe din efteruddannelse samt at orientere bestyrelsen om, hvilke kurser du har gennemført.

Du skal derfor udfylde denne elektroniske formular Uddannelsesbilag til certificering 2023, som herefter danner grundlag for, hvilke NORDLYS certifikater og RAB certifikater, du registreres med.
Formularen skal downloades, udfyldes og sendes til nc@nordlys.dk.
 
Formularen fungerer endvidere som NORDLYS RAB's dokumentation i forhold til Sundhedsstyrelsen.
Det er derfor vigtigt, at du på tro og love udfylder formularen efter Retningslinjer for Nordlys Certificering, da vi ikke efterkontrollerer oplysningerne (med mindre der indkommer klager eller krav herom fra Sundhedsstyrelsen).
 
Fornyelse af medlemsskaber og forsikring
Du opretter eller fornyr i samme formular dit/dine medlemskab(er) af NORDLYS FORUM, NORDLYS RAB og af din Forsikring ved at udfylde formularen. 

Certificeringsønsket skal være os i hænde senest 16. november 2022, hvorefter det vil blive behandlet.
Ved modtagelse af registreringsbilag senere end den 16. november 2022 koster det kr. 100,- i administrationsgebyr. 

Betaling af medlemskab
Betaling af medlemskab(er) og forsikring for 2023 skal ske senest den 1. december 2022
Du kan betale dine medlemskaber online med Dankort
Tryk på linket herunder og find ONLINE BETALING i fanerne øverst på siden.
Betal on-line med Dankort HER

Hernvisningslisten
Hvis du ønsker at stå på henvisningslisten, vil vi bede dig om at udfylde skemaet med ønskede behandlingsformer inden den 16. november 2022.
Hvis du ønsker at have/få et link på henvisningslisten til din hjemmeside, skal du være opmærksom på, at der på den pågældende side. som Nordlys linker til skal være Nordlys logo (det med hjertet) og link til enten www.nordlys.dk eller forsiden af behandlerlisten www.nordlys.dk/behandlerlisten
Du finder logoerne i Nordlys forums håndbog (du skal være logget ind på kursistnettet for at kunne hente dem)
Kun dem der har udfyldt og indsendt skemaet forbliver på henvisningslisten.
 
Med kærlig hilsen
på vegne af NORDLYS forum og NORDLYS RAB's bestyrelser
Gitte Theil Pedersen Formand for NORDLYS forum
Edith Staun Ottosen Formand for NORDLYS RAB