Dorn Metoden

Ofte kommer vores klienter med fysiske udfordringer som kroniske smerter, stivhed i led og andre symptomer, der ikke helt vil forsvinde. Nogle oplever ikke at kunne blive hjulpet hos læger, kiropraktikere etc. og er måske blevet sendt rundt i systemet – det er ikke længere nødvendigt, hvis man kender til Dorn Metoden.

Dorn metoden er en nem, sikker og meget effektiv behandlingsform.

Ofte kommer vores klienter med fysiske udfordringer som kroniske smerter, stivhed i led og andre symptomer, der ikke helt vil forsvinde. Nogle oplever ikke at kunne blive hjulpet hos læger, kiropraktikere etc. og er måske blevet sendt rundt i systemet – det er ikke længere nødvendigt, hvis man kender til Dorn Metoden.Dorn metoden er en nem, sikker og meget effektiv behandlingsform.

Dorn Metoden er et unikt værktøj, der både henvender sig til den professionelle kropsbehandler og samtidig kan bruges til selvhjælp. Er du behandler så som massør, zoneterapeut, fysioterapeut, akupunktør etc., er dette et yderst brugbart og værdifuldt redskab ift. videreuddannelse og som optimering af din daglige behandling.

Dorn er en blid og smertefri metode, der retter hvirvler og led og genetablerer balance i kroppen. Ubalancer der ofte ikke er medfødte, men som kan opstå af forskellige årsager, fx uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, slid, uheld eller andet.

Gennem blide dynamiske tryk flyttes hvirvler og led smertefrit tilbage til den korrekte position, ingen pludselige ryk og tryk. Dette foregår altid under bevægelse fra klientens side, således at processen bliver et samarbejde der er afstemt ift. klientens smertegrænse og altid bliver en rolig og kontrolleret proces.

Når kroppens strukturelle system er i bedre balance, vil knogler, muskler, ledbånd og væv blive mere afslappede og dette tager som regel presset af de nerver, som ofte er årsagen til smerter og andre problemer.
Dorn er ikke kun mobilisering, men en helhedsorienteret metode der forbedrer flowet i hele kroppen og giver øget energi og bevægelsesfrihed.

Teknikkerne er enkle og læres hurtigt via kroppens naturlige bevægelsesmønster.
Efter endt uddannelse afslutter du som Basic Dorn Terapeut og er klar til at bruge behandlingen i egen klinik.

Metoden er udviklet i Tyskland af Dieter Dorn, og er videreudviklet igennem de sidste 30 år. Det er blevet en populær terapi mod blandt andet led- og rygsmerter og praktiseres nu i  mere end 20 lande verden over. Dorn er endnu en ret ukendt behandlingsform i Danmark og jeg glæder mig til at give dig muligheden for at tilegne dig denne unikke metode på det første intensive Dorn kursus.

For dig der allerede har deltaget på Dorn Metoden, er der lavet en Tune-up dag og Dorn Advanced.

Dorn Metoden - Tune-Up
Til dig som allerede har basis kurset i Dorn og trænger til at få genopfrisket teknikkerne, og sammen med andre behandlere at få øvet det du har lært, stillet nogle af de spørgsmål der måtte være dukket op undervejs eller som bare trænger til at blive sparket lidt i gang igen.
SE MERE

Dorn Advanced
På Dorn Advanced kurset bygges der videre på grundprincipperne i Dorn og de teknikker du lærte på Dorn Basis. Du vil få en dybere forståelse af kroppens nerveforbindelser og hvordan disse relaterer sig til forskellige sygdomme og forstyrrelser.
SE MERE


Underviser: Franck Louis White
Forudsætninger: Massage Grundform eller anden massage erfaring
Varighed: 3 dage / 24 timer
Mødetider: 1. dag 9.45-18.30
2. dag 8.45-18.00
3. dag 8.45-15.00


Dorn Massage
Tid: 13.-16. januar 2022

Lærer: Franck Louis White
Sted: Silkeborg


Pris: 5.200Pris: 5.200Dorn Massage
Tid: 30. juni-3. juli 2022

Lærer: Franck Louis White
Sted: Silkeborg


Pris: 5.200Pris: 5.200