Efterfødselsmassage

Barselsperioden er en forunderlig, men også udfordrende og krævende tid. Graviditeten, fødslen, at være blevet en familie samt den forstyrrede søvn tærer på den nybagte mors fysiske og psykiske ressourcer. Samtidig er det nyfødte barn helt afhængigt af, at mor grundlæggende har det godt. Jo bedre mor har det, jo bedre trives barnet og den dybe mor/barn-kontakt styrkes.

Barselsperioden er en forunderlig, men også udfordrende og krævende tid. Graviditeten, fødslen, at være blevet en familie samt den forstyrrede søvn tærer på den nybagte mors fysiske og psykiske ressourcer. Samtidig er det nyfødte barn helt afhængigt af, at mor grundlæggende har det godt. Jo bedre mor har det, jo bedre trives barnet og den dybe mor/barn-kontakt styrkes.Du lærer om barselsperiodens fysiologi og psykologi, 3 anvendelige massager til nye mødre, om vigtigheden af egenomsorg, at vejlede om og lindre almindelige gener i barselsperioden samt at kontakte og arbejde med din egen moderlige energi. Du udveksler massage med de andre kursister og du får også inspiration til, hvordan du kan anvende din nye viden. 

I dag er der mulighed for en fleksibel og lang barselsorlov, så familien får en så god start som muligt. Alligevel kan mange kvinder føle sig ensomme og måske usikre i denne vigtige livsovergang. 

Massage er ideelt til kvinder i
denne periode. Lige som massage i graviditeten kan støtte kvinden i at føle sig gravid, kan massage i denne periode støtte kvinden ind i moderskabet.

Kursets formål:

  • at udbrede kendskabet til vigtigheden af berøring og massage til nybagte mødre i den følsomme barselsperiode
  • at give kursisterne redskaber som støtter nye mødre i at rumme sig selv og dermed bedre rumme deres børn
Kurset henvender sig specielt til jordemødre, sundhedspersonale og massageterapeuter samt andre faggrupper, der har med nybagte familier at gøre.

Se en lille video af en Efterfødselsmassage her.


Underviser: Hannah Lind
Forudsætninger: Massage Grundform og/eller Gravidmassage. Hvis du ikke har et af disse kurser, men anden relevant erfaring eller baggrund er du velkommen til at skrive til Hannah@lindring.net
Varighed: 3 dage / 24 timer
Mødetider: Første dag: 8.45-18.00
Anden dag: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.