Essentiel Massage - TILBLIVELSEN

Vi sætter fokus på livets begyndelse og de spor, som er efterladt i vores krops-sind fra fødslen og i de første leveår.

Derefter arbejder vi med balancen mellem de indre feminine og maskuline egenskaber.

I sidste fase fokuserer vi på, hvordan man giver slip på udtjente mønstre og giver sig selv en frisk start.

Vi sætter fokus på livets begyndelse og de spor, som er efterladt i vores krops-sind fra fødslen og i de første leveår.

Derefter arbejder vi med balancen mellem de indre feminine og maskuline egenskaber.

I sidste fase fokuserer vi på, hvordan man giver slip på udtjente mønstre og giver sig selv en frisk start.Det er primært de nederste chakras, som er i fokus. 
Vi følger udviklingsrejsen med den Arkaiske, uudviklede kropsbevidsthed som begynder at folde sig ud når første chakra (ROD) åbnes ved fødslen.

Næste fokus er den første oplevelse af, hvordan man bliver en selvstændig person med et JEG, og det sker når andet chakra åbner sig, og man får den første oplevelse af det som senere bliver grundlaget for maskulin-feminin polaritet, Det begynder omkring halvandet-års-alderen. 

Tredje Chakra modnes nogle år senere i fem-seks-års-alderen og vi oplever det første grundlag for udviklingen af en socialt liv. Denne proces kulminerer, med åbningen fjerde chakra - HJERTET, og oplevelsen af Essentiel identitet . 

Denne udviklingsrejse udfoldes over tre sessioner, som efterfølgende kan tilpasses og anvendes i berøringsterapi massage og kropsterapeutisk klientarbejde.

Udover det direkte arbejde med de primære chakras i kommer til at arbejder polaritetsterapeutiske metoder og med et udvalg af de 21 sekundære chakras.


Temaer på dette modul

Fødsel
 
Fødslen efterlader spor, som kaldes fødselsmatricer. De matrices ligger  i underbevidstheden og som spændingsmønstre i kroppen. De påvirker vores omstillingsevne, vores attitude til at arbejde for at opnå resultater, vores evnen til at overvinde modstand og vores oplevelsen af at være genkendt og anerkendt, som dem vi er. 
Massagen bearbejder de spor vores fødsel har efterladt, så vi bliver frie. Hele kroppen er involveret. Energimæssigt er KRONE, ROD samt bækkens og hovedets punkter i fokus.


Feminin - Maskulin
Vi arbejder med vores personlige identitet, og de ressourcer man har som kvinde med en integreret sine maskuline egenskaber (Animus), eller man som mand, med en integreret sine feminine egenskaber  (Anima). 
Det handler om indre frugtbarhed og oplevelsen af selvstændighed og integritet.  At være hel i sig selv og at kunne indgå i en ligeværdige relationer til en andre. 
Fokus på hele kroppen, de tre indre kanaler og alle syv chakras.


Friskhed og Mod
Vi fokuserer på den del af sindet, som mestre at give slip og se med friske øjne. Denne naturlige egenskab forhindres af frygt, tristhed og sorg. Den viser sig ofte som tilbageholdt glæde eller overdreven selvcentrering. 
Vi arbejder med at løsne de spændinger, der fastholder disse tilstande. Ryggen, området mellem skulderbladene og den øverste del af torsoen er i centrum. 
Vi arbejder med energien via HJERTET og de 21 sekundære chakras.

Her kan du finde flere informationer om Essentiel Massage 


Underviser: Philip Neess
Forudsætninger: Nordlys Massage Grundkursus
Varighed: 5 dage / 41 timer
Mødetider: Første dag: 9.45 - ca.18.30
Mellemliggende dage: 8.45 - ca.18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Pris: 5.900Pris: 5.900

Pris: 5.900Pris: 5.900