Overblik over behandlinger og coachingssioner

Herunder finder du en alfabetisk oversigt over de fleste af behandlingsformer og coachingsessioner, vi tilbyder.

Hvis du har spørgsmål eller forslag til oplysninger, du syntes vi skal tage med er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet +45 8681 1081 eller nc@nordlys.dkAfspændingsmassage
Udgangspunktet er en helkropsmassage, men vi kan aftale, at bestemte dele af kroppen får større opmærksomhed, så massagen tilpasses præcist efter dit behov.

Hvis du har brug for at slappe af og falde dybt ind i dig selv, skal du vælge en Nordlys® Afspændingsmassage.
SE MERE

Akupressurbehandling
Akupressur har vist sig at være en effektiv behandling ved en lang række lidelser og kan anvendes sideløbende med anden behandling.

Ved akupressurbehandlingen påvirker behandleren bestemte akupunkturpunkter med fingre og hænder. Der anvendes ikke nåle.
SE MERE

Akupunkturbehandling
Akupunktur er en effektiv behandling ved en lang række lidelser og kan anvendes sideløbende med anden medicinsk behandling.

Akupunkturnåle indføres i de punkter, som skal stimuleres for at lindre eller helbrede din lidelse.
SE MERE

Ayurvedisk Ansigtsmassage
Hvis du har brug for at slappe af i ansigtsmuskulaturen og få skønheden frem i dit ansigt, skal du vælge Ayurvedisk Ansigtsmassage.


Den Ayurvediske Ansigtsmassage er dyb nænsom og virker afslappende på hele kroppen. En blanding af ren forkælelse og stressforløsning.
SE MERE

Ayurvedisk Massage
Dyb livgivende og afspændende massage i indisk stil med masser af olie.

Den Ayurvedisk Helkropsmassage består af lange rolige strøg, der omfatter hele kroppen, kombineret med cupping, som er en speciel, let klappende massage. Kombinationen skaber en tilstand at afslappet parathed og hen mod slutningen får du en særlig ansigtsmassage.
SE MERE

Baby Massage
Babymassage øger barnets kropsbevidsthed og kan bl.a. løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindre mavesmerter.

Berøring og taktil kommunikation stimulerer endvidere udvikling af talesprog, indlæring og motorik.
SE MERE

Coaching & Massage
Helt fra begyndelsen, da Nordlys Massage blev udviklet, har den udviklende samtale været et omdrejningspunkt.

Coaching er en her-og-nu og fremadrettet dialog, som har til formål at hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer, mens massagen har til formål at frigøre dig for blokeringer og spændinger.
SE MERE

Essentiel Massage
Chakraerne er særligt sensitive punkter eller små områder, som befinder sig langs kroppens midterlinie. Chakraerne kendes fra den indiske måde at anskue kroppen, og anvendes på mange måder i Yoga og andre østlige helbredelses- og udviklingssystemer

Hvis du ønsker at få en massage, der virker dybt balancerende både på kroppen og i sindet, eller en massage som kan stimulere din bevidsthedsudvikling, vil Essentiel massage være noget for dig.
SE MERE

Gravidmassage
Gravidmassage har udgangspunkt i klassisk Nordlys Massage. Det er en afslappende massage, som giver en god og sammenhængende helhedsoplevelse.

Med Gravidmassage kan du finde kroppens rytme, styrke og tålmodighed og afhjælpe mange af graviditetsgener som: søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, bækken og lændesmerter, hovedpine og fordøjelsesproblemer.
SE MERE

Job-massage
Hvis du har brug for en hurtig og effektiv afspænding og stressforløsning midt i en travl arbejdsdag. Jobmassagen er fleksibel og tilpasses de praktiske forhold. Den kan foregå siddende eller liggende.

Slip dit stress og sig farvel til spændte skuldre, stiv nakke og ondt i ryggen.
SE MERE

Klangmassage
Klangmassage efter Peter Hess metoden foregår uden på tøjet og giver en særdeles hurtig og virksom afspænding.

Du skal vælge Klangmassage, hvis du er stresset og/eller din krop trænger til hurtig og effektiv afspænding.
SE MERE

Klassisk Nordlys Massage
Klassisk Nordlys Massage er en helkropsmassage, som ikke uden grund har gjort Nordlys Massage systemet udbredt og elsket i mere end tre årtier.

Du får en helt unik helhedsoplevelse af din krop, og en mental afspænding, der er svær at forestille sig uden at prøve det.

Alle kan have glæde af en Klassisk Nordlys massage. Den tilpasses dine behov, din kropstype og din sindstilstand. Den er fysiurgisk dyb med et healing touce.
SE MERE

Kvik-op-massage
Har du brug for at vække dine energiressourcer og gøre dig klar til at handle og præstere. Kvik-op-Massage er specielt god for sportsfolk, før det går løs, eller når du står overfor at skulle præstere noget ekstraordinært – psykisk eller fysisk.
Kvik-op-massage er god, når du i forvejen er i harmoni med dig selv, men ønsker at optimere dine præstationer. Kom stærk og gå stærkere.
SE MERE

Meridianmassage
Meridianmassage er en fuld kropsmassage, som stimulerer energibanerne i kroppen.

Massagen kan anvendes til afspænding eller til at stimulere kroppens egen selvhelende kraft.
SE MERE

Peter Hess Klangmassage
Klangmassage efter Peter Hess metoden foregår uden på tøjet og giver en særdeles hurtig og virksom afspænding.

Du skal vælge Klangmassage, hvis du er stresset og/eller din krop trænger til hurtig og effektiv afspænding.
SE MERE

Polaritetsterapi
Polaritetsterapi er en balancering af energisystemet gennem berøring af særligt påvirkelige punkter. Metoden bygger på den amerikanske læge Dr. Randolph Stones principper.

Polaritetsteknikker anvendes i forbindelse med behandling af sygdomme, ubalancer, underskud og forstyrrelser i helbredstilstanden.
SE MERE

Specialterapeutisk massage til mennesker med særlige behov
Et menneske med et fysisk handicap eller en psykisk lidelse har det samme behov for berøring og massage som alle andre.

Vi har udviklet en række hensynstagende specialterapeutiske massageformer, som tilbydes på klinikkerne, ved hjemmebesøg og på institutioner.
SE MERE

Tema Massage
I en Tema-Massage aftaler vi at arbejde dybere med en afgrænset del af din krop fx ben, fødder, ryg, skuldre, hoved, ansigt, arme, hænder, bryst, forside med fokusområder udvalgt efter dine problematikker, behov og ønsker

Du skal vælge TEMA-Massage, hvis har har en problematik i et område eller bare har lyst til at få bestemte dele af din krop masseret særligt grundigt.
SE MERE

Tensegrity Behandling
Tensegrity er en betegnelse for kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet (fx muskler og bindevæv) og stivhed (fx knogler).

Tensegrity er et af de systemer, som den nye naturvidenskab har opdaget, og metoden har en forløsende virkning på fastlåste traumer og på problemer i knogler og bindevæv.
SE MERE

Terapeutisk Massage
Nordlys Terapeutisk Massage er et avanceret massagesystem, som kan hjælpe dig til at udvikle din kropslige og psykiske sundhed, samt afhjælpe en lang række fysiske problematikker.

Vi arbejder med de mest moderne kropsterapeutiske metoder og traditionelle helbredelsessystemer inspireret fra mange steder i verden.
SE MERE

Triggerpunkt massage
Triggerpunkt Massage er en fantastisk effektiv metode til smertelindring og spændingsforløsning.

Terapeuten bruger sit kendskab til kroppens net af triggerpunkter til med tryk at forløse smerter andre steder i kroppen.
SE MERE

Wellnessmassage
Alle har brug for en skøn wellnessmassage en gang imellem. Wellnessmassage kombinerer velvære og sundhed og har til formål at give dig overskud og ny energi.

Team Nordlys massører tilbyder dig en bred vifte af wellnessmassager, og de giver dig på hver sin måde en ny oplevelse af din krop og giver dig en ballast i en stresset hverdag.
SE MERE