Ballerup Massage og Meditation

Gitte Theil
Telefon: 24847244
Mail:gt@gittetheil.dk

Gitte Theil
Telefon: 24847244
Mail:gt@gittetheil.dkDenne gruppe er for dig, der elsker at have Nordlys massage i dit liv, og som ønsker et lokalt fællesskab, hvor vi holder massage og relationer levende ind i massagefeltet. Det er her vi næres og kan gå stærke ud i livet og arbejde med vores relationer/klienter.
Du kan have mange års erfaring eller er ny i feltet og har taget grundform som minimum.
Årligt (i maj/juli måned) indbetales 350 som dækker lokaleleje i Psykologhuset, centrumgaden 7 i Ballerup og giver adgang til alle de træninger vi planlægger. Man betaler desuden 200 kr. pr. træning, som man deltager i. Du kan få faktura på alle betalinger, og dermed trække det fra.
Programmet er fra kl. 9-14, vi mediterer sammen, udveksler massage og drøfter erfaringer/udfordringer siden sidst. Nogle gange har vi et tema, som vi fordyber os i. Der vil være kaffe/te, frugt og lidt snaks. Medbring selv anden mad, hvis du har brug for det.
Du må være indstillet på at medbringe briks ind i mellem. Du medbringer også lagener, olie, tæppe og andet du har brug for til massagen.
Mødet gælder som løbende supervision, som er et krav, hvis du arbejder med massage som en del af Nordlys Forum behandlerforening, så du sparer penge til supervision.
Vi mødes 4 gange årligt 


Tilmelding og betaling
Tilmelding og betaling kan ske til Gitte.

Ansvarlig
Gitte Theil - mobil 24847244, e-mail gt@gittetheil.dk

https://www.facebook.com/groups/1062305497964340