Netværk og Træningsgrupper


Nordlys Forums medlemmer på facebook

Som medlem af Nordlys Forum kan du ansøge om medlemskab i gruppen. Gruppen er kun for medlemmer, og er derfor din garanti for, at det kun er Nordlys folk, der passer deres efteruddannelse, der skriver herinde. Det er derfor også et sted, hvor du f.eks. kan få kvalificeret sparing på dagligdags problemstillinger eller dele gode historier.

Nordlys træningsgrupper
Som medlem af Nordlys forum kan du deltage i de lokale træningsgrupper, der er i dit område, hvor I sparrer med hinanden, træner specifikke teknikker, tegner og maler eller selv får behandlinger. Grupperne er for alle der er færdiguddannede eller under uddannelse, dvs. nye som gamle. Alle er velkomne!
Formålet med grupperne er at skabe liv uden for Nordlys Centret til gensidig inspiration og er en fantastisk måde at holde sin Nordlys-energi oppe på, indtil man igen må forbi Silkeborg.
Du kan altid kontakte den gruppeansvarlige, hvis du har spørgsmål og/eller hvis du ønsker at melde dig til næste arrangement.

Gruppeansvarlige
De gruppeansvarlige er NORDLYS-uddannede, har en solid erfaring og holder sig jævnligt opdateret inden for det pågældende fagområde på NORDLYS. Gruppernes indhold er præget af den/de ansvarlige, hvorfor indhold, mødefrekvens mødedage m.v. er forskellige.