Massage Specialer - oversigt over dine valgmuligheder

I både Massør- og Massageterapeut Uddannelsen skal du vælge et eller flere specialer. Det give din uddannelse en personlig profil og en fordybelse, der svarer til dine interesser og profil.
Alle specialekurserne er tilgængelige, uanset om du skal bruge dem som led i en samlet uddannelse.

Disse kurser kan være speciale

I både Massør- og Massageterapeut Uddannelsen skal du vælge et eller flere specialer. Det give din uddannelse en personlig profil og en fordybelse, der svarer til dine interesser og profil.
Alle specialekurserne er tilgængelige, uanset om du skal bruge dem som led i en samlet uddannelse.Disse kurser kan være speciale

Du kan frit sammensætte dit specialeprogram, som du vil. 
Ikke alle kurser er nødvendigvis på programmet hvert år, så se i kursusoversigten, hvilke muligheder, der er aktuelle, eller ring til os, så hjælper vi dig med at sammensætte din uddannelse-

Massører skal vælge specialekurser svarende til mindst 60 timer.

Massageterapeuter skal vælge specialekurser  svarende til mindst 69 timer.


Psykiske Strømme og Terapeutisk Berøring
De psykiske strømme har i årtier været et centralt element i vores arbejde med Terapeutisk Berøring og Energibalancering.

Strømmene findes på grænsen mellem det Æteriske energifelt og den fysiske krop.

Det terapeutiske system kan hjælpe os til at overvinde gamle ubalancer, og blive mere som vi essentielt er. Vi bliver mindre sårbare og robuste, og strømmene er også en hjælp til at slippe dybe hæmmende overbevisninger og psykoemotionelle tilstande.
SE MERE

Specialpædagogisk Børnemassage
Kurset er til dig, der møder børn i dit pædagogiske arbejde, som kræver en ekstra indsats for at trives og udvikle sig, eller til dig der ønsker nye ’briller’ at se børnene igennem. Det kan både være i specialpædagogiske sammenhænge, med fokus på motorik, eller i helt almindelige institutioner.

Teorien og tankegangen bag specialpædagogisk børnemassage, er med til at ændre fokus og bedre forståelsen af de børn, vi arbejder med i hverdagen.

Massage og berøring er med til at at skabe relation, øge børnenes koncentration og giver dem en bedre fornemmelse af deres krop, samt kan give dem ro og afspænding, hvilket er en stor hjælp, når hjernen modtager for mange eller for få impulser.
SE MERE

Essentiel massage og Chakrabalancering
Chakrasystemet kendes fra indiske og tibetanske videnstraditioner og har været kendt i årtusinder i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne er energicentre, og de er nøglen til at forstå den dybere forbindelse mellem kroppen og sindet - Følelser og tanker, bevidsthed og relationer.
Derfor er arbejdet med chakrasystemet et centralt element i vores arbejde med massage, berøringsterapi og bevidsthedsudvikling.

På tre kurser i Chakrabalancering får du en avanceret indføring i chakrasystemets udviklingsmuligheder og du får en bred vifte af praktiske teknikker du umiddelbart kan integrere i terapeutisk arbejde og massage. Du lærer også en række mentale og meditative teknikker, som kan hjælpe dig i dine personlige bestræbelser på at holde dig sund og videre i din personlige udvikling.
SE MERE

Tensegrity Massage og Berøringsterapi
Tensegrity, er kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed.
Tensegrity et af de systemer, som den nye naturvidenskab har afdækket. Det er en af de energimedicinske helbredelsesteknikker, som man for blot få år siden ikke havde drømt om.
SE MERE

Lymfedrænage
Lymfedrænage er en blid behandling som gives for at stimulere lymfesystemet i dens væsketransporterende funktion.

Når lymfesystemet er velfungerende, er den med til at transportere overskydende væske væk fra kroppen.
SE MERE