Klangmassage, Neurology and Psychosomatics I og II

Nyhed - Kursus i 2020
Vi er rigtig glade for til foråret 2020, at kunne byde Angelika Rieckmann velkommen på Nordlys, hvor hun kommer og underviser i Klangmassage, Neuorologi og Psykosomatik.

Angelika Rieckmann giver en introduktion til det psykosomatikske syn på og behandling af neurologiske sygdomme med klang.

Hvor hurtigt kan vores nervesystem være ude af kontrol? Fra simpel over-stimulering, over-træthed til udmattelse (udbrændthed) eller endog funktionstab som ved alvorlige neurologiske sygdomme.
Hvilke muligheder tilbyder Klangmassage terapi til stabilisering af såvel som for regenerering af nervesystemet?
Hvordan får man en vellykket kommunikation mellem hjernen og nerverne til at føles som en sund koordinering for både krop, sjæl og ånd?

Angelika Rieckmann er uddannet Ergoterapeut i 1988 og arbejder med neurologi, ortopædi og reumatologi på rehabiliteringsklinikker i Schweiz og Tyskland.
Desuden er hun uddannet autoriseret instruktør fra Peter Hess Instituttet, og har siden 2005 udbudt kurset både for Peter Hess-instituttet (PHI), udenlandske Peter Hess-akademier og mange andre uddannelsesinstitutioner, især indenfor terapeutiske faggrupper.

For at deltage på kurset, skal du have deltaget på klangmassage VI og for terapeuter minimum klangmassage V.


Læs mere og tilmeld dig
DatoKursus/Uddannelse/Sted