Coaching Basic med start 1. december - du kan stadig nå at komme med

Alle har en coach i sig. Den skal bare kaldes frem...

Du er allerede i udvikling, for det er en uundgåelig del af livet, men går din udvikling i en retning, der gør dig glad, giver dig selvtillid og kærlighed? Coachingens fornemmeste egenskab er at stille relevante spørgsmål. Spørgsmål der får dig til at betragte dine muligheder fra nye vinkler. Får dig til at opdage nye sider af dig selv. 

Coaching handler ikke bare om effektiv kommunikation og om at få ydre succes. Coaching handler lige så meget om at blive stabil og rolig indeni, at finde et sundt fundament og at blive glad. Det handler om at kunne navigere frit i livets landskab.

Hos os lærer du at anvende avanceret coaching professionelt og effektivt, så du kan fungere balanceret både i dit arbejde og i privatlivet. Balance, indsigt og personlig klarhed er fundamentet for at være en god coach for andre. Vi kan og skal fungere med krop og sjæl, vi skal leve med hjertet og intellektet.

Første trin i coaching har fokus på udviklende kommunikation, og du lærer at styre det, vi kalder "Den befordrende samtale." 
Efter kurset vil du umiddelbart kunne anvende coaching i dit erhverv og privatliv.

Det er enkelt, sjovt og livsbekræftende, og du vil undre dig over, at du ikke er startet for længe siden.

På kurset i december underviser Claus Hansen, og vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen
Claus Hansen og Philip Neess


Læs mere om kurset