Nordlys Massage

Nordlys Massageskole har uddannet professionelle massører og massageterapeuter sider 1983 og Nordlys er Danmarks mest erfarne uddannelsessted for massage, kropsbehandling og personlig udvikling.

Nordlys Massage® er et allround kropsbehandlingssystem, som forener klassisk fysiologisk massage med en kropspsykologisk og energetisk indsigt.

Massagen er behagelig og dyb, og hvad enten det handler om at skabe sundhed, velvære og personlig udvikling eller handler om at behandle stress muskelspændinger, smerter, skavanker og sygdomme. Det er altid det hele mennesket, der er i fokus.

Tradition og innovation

Nordlys Massageskole har uddannet professionelle massører og massageterapeuter sider 1983 og Nordlys er Danmarks mest erfarne uddannelsessted for massage, kropsbehandling og personlig udvikling.

Nordlys Massage® er et allround kropsbehandlingssystem, som forener klassisk fysiologisk massage med en kropspsykologisk og energetisk indsigt.

Massagen er behagelig og dyb, og hvad enten det handler om at skabe sundhed, velvære og personlig udvikling eller handler om at behandle stress muskelspændinger, smerter, skavanker og sygdomme. Det er altid det hele mennesket, der er i fokus.Tradition og innovation

Nordlys Massage® er et moderne og pædagogisk, terapeutisk massagesystem, som kombinerer den fysiske anatomibaserede kropsmassage med energibalancering og en lang række kropsterapeutiske teknikker. 

Det er naturligt og nemt at lære, dejligt at give og vidunderligt at få. Vi arbejder med både vestligt baserede massagemetoder og med massageformer det bygger på østlige erfaringer og traditioner på en kreativ og original måde.

Krop og sind er uløseligt forbundne 
Vi er hele mennesker med krop, sind og sjæl og dette menneskesyn gennemstrømmer Nordlys Massage på alle niveauer. På den ene side er massagen et fysisk behandlingssystem, men massagen er altid et nærvær og et møde, hvor vores følelser, tænkemåde og essentielle egenskaber er med. 

Derfor er Nordlys Massage både en personlig udvikling og et avanceret bredt behandlingssystem. Vi arbejder altid med hele mennesket, med den du er og den du er på vej til at blive. Mindfulness, meditation og selvudvikling er integreret på alle kurser.  

Wellness, terapi og helbredelse
Du kan tage så mange eller få kurser du ønsker. Vi har valgt en undervisning, der bygger på kursusmoduler, som kan tages enkeltvis, og det giver den størst mulige fleksibilitet i forhold til andet arbejde. Efterhånden kan kurser og uddannelserne sættes sammen til en hel uddannelse. De fleste kurser løber over en weekend og nogle hverdage.

Nordlys Massage er bygget op omkring Nordlys Grundformen, som du lærer på det første kursus. Nordlys Grundformen er en enkel, overordnet fremgangsmåde som bruger de klassiske massagegreb og strøg og integrerer de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og individuelle hensyn. 

Lige fra starten har undervisningen det sigte, at du kan gå direkte hjem og give massage til venner og familie og efterhånden naturligvis klienter. Efter grundkurset kan du deltage i alle vores mange kursus moduler og specialekurser. 

To uddannelser og mange specialer
Vi har to professionelle, certificerede uddannelser Nordlys Massør og Nordlys Massageterapeut på henholdsvis 250 og 450 timer, derudover har vi en række mindre uddannelser og specialkurser som retter sig mod forskellige alders- og klientgrupper (fx gravide, babyer, børn, skolebørn, handikappede, ældre, ....) og mere komplicerede problematikker (fx ryglidelser, smertelindring, stress, …). 

Ressourcer i fokus
Nordlys Massage tager altid udgangspunkt i klientens ressourcer. Det som virker danner grundlag for at overvinde det som giver vanskeligheder. Vi begynder med at skabe nærhed, velvære og overskud, og når kroppen og sindet er åbent og afslappet, aktiveres de selvhelbredende processer, og så er grunden lagt for at anvende alle de specifikke værktøjer en Nordlys Massør eller Nordlys Terapeut har i sin værktøjskasse.

Nordlys Massage er, ligesom de store kropsterapeutiske retninger i fx USA, sammensat af en række traditionelle og helt nye kropsterapeutiske metoder, og den moderne massageterapi er på denne måde langt mere alsidig og forgrenet, end det man tidligere forbandt med massage.

Nyere videnskabelige undersøgelser har vist, at massage og terapeutisk berøring har en langt dybere helbredende virkning, end man tidligere har anet. I betragtning af at behandlingen er ufarlig og billig, er det let at forstå, hvorfor massage i dag og i fremtiden vil være en meget attraktiv uddannelse.

Professionel karriere
På virksomheder er massageterapi blevet til personalepleje og stressbehandling og anvendes ved forebyggelse af sygdomme og arbejdsskader.

I privat praksis anvendes massageterapien, når klienter ønsker wellness og sundhedspleje eller har problemer med kroppen. Og den anvendes som led i personlig udvikling og coaching.

Sportsfolk bruger massageterapi for at forbedre fysiske præstationer, til fokusering og behandling af skader. I psykiatrien, på sociale institutioner og opholdssteder indgår massageterapi i pleje, behandling og undervisning.

I arbejdet med børn og unge er massage også ved at vinde indpas. Når man lærer børn i børnehaver og skoler at give hinanden massage, nedsætter det mobning og drillerier betydeligt. Vi arrangerer temadage og kurser for pædagoger og terapeuter.

I den anden ende af livsskalaen er massage ved at vinde indpas på plejehjem, hvor den blide berøring er en stor lindring og opmuntring for ældre mennesker.

Nordlys Massage© er  skabt af Anne og Philip Neess. Det er registreret mærke og Nordlys Massage©, kan kun praktiseres professionelt af certificerede massører og terapeuter. 

Du kan læse om Nordlys Massage® i bogen "Livgivende Hænder" af Anne & Philip Neess, som blev udgivet på Borgens forlag i 1996. Bogen kan købes i et genoptryk på NORDLYS og på vores webshop.

Velkommen

Anne & Philip Neess