HÅNDBOG for Nordlys Kursister

 

Pris og kvalitet

NORDLYS har en fastprispolitik, og vores filosofi er, at alle kursusdeltagere betaler det samme, uanset hvem der betaler.

Den eneste undtagelse er, hvis du gentager et kursus eller deltager som følge af fravær pga. sygdom.

Kvalitet er nøgleordet

Vi ved, at kvalitetsundervisning har den pris, den har.

På den anden side tilstræber vi at holde et prisniveau, så de fleste kan være med, både private, som selv betaler for deres kurser og uddannelser, og virksomheder og institutioner, der sender deres medarbejdere på kurser hos os.

Vi er nok ikke de billigste, men med garanti væsentligt billigere end de kursusudbydere, som mange benytter til efteruddannelse, og det er uden at gå på kompromis med undervisningens kvalitet - ofte tværtimod.

For at holde omkostningerne nede beder vore kursister benytte de informationer, vi udsender og internetsiderne, så vores sekretærer ikke belastes med unødige spørgsmål (du skal selvfølgelig ringe, hvis du er i tvivl). 

Vi beder endvidere ofte vore kursister varetage små praktiske opgaver under kurserne.

Nordlys KursusCenter har til huse i en pragtfuld ville i Silkeborgs sydøstlige udkant og ligger helt vidunderligt ved skov og sø, 15 minutters gang fra bymidten. Men vi har ikke hotel-og restaurantfaciliteter i tilknytning centret.

Ekstra serviceydelser

Vores priser er baseret på et normalt kursusforløb med tilmelding, betaling, deltagelse osv.
Vi beder dig have forståelse for, at du selv betaler de ekstraomkostninger, der er forbundet med evt. efterforsendelser af glemte effekter, rykkerskrivelser, efterudstedelser af kursusbeviser, dokumentation og andet, der ligger udenfor vores normale arbejdsgang.

Timeprisen for specielle ekstraopgaver, som kan udføres af vores sekretærer, er kr. 200.- eller efter tilbud.