Ud af stress og kriser

Alle mennesker oplever i løbet af deres liv overbelastning, stress og kriser. At få professionel hjælp, når man hænger ud over kanten, kan være afgørende for resten af ens liv.
Der gælder nogle andre spilleregler ind i dette felt, og det er derfor svært at arbejde med mennesker med overbelastning, stress eller i krise.

Stress og overbelastning

Alle mennesker oplever i løbet af deres liv overbelastning, stress og kriser. At få professionel hjælp, når man hænger ud over kanten, kan være afgørende for resten af ens liv.
Der gælder nogle andre spilleregler ind i dette felt, og det er derfor svært at arbejde med mennesker med overbelastning, stress eller i krise.Stress og overbelastning

Vil man arbejde professionelt må man skifte scene og kende de mange faldgrupper undervejs, så man kan hjælpe den stressramte med at navigere uden om dem. 

På dette kursus får du en viden og indsigt, der gør dig i stand til at hjælpe mennesker ud af stress og kriser på en måde, som er indsigtsfuld, opbyggende og succesfuld. Et arbejde, der vil gøre dig glad og tilfreds. Intet føles så godt som at hjælpe et andet mennesker væk fra kanten og tilbage til livet igen i klogere version og med mod på resten af livet fra en ny vinkel.

Gitte har hele sit liv arbejdet med mennesker, der af mange forskellige årsager har været overbelastede, syge med stress eller i krise. Hun gjorde karriere i HR indtil 2016, hvor hun håndterede alt fra jobafslag, opsigelser, ud- og hjemstationering af familier, alkoholproblemer, konflikter i grupper, ledelsesproblemer, overbelastningsreaktioner, sammenbrud og meget mere. I dag har hun sin egen klinik, der bl.a. tilbyder forløb til stressramte.


På kurset får du bl.a.:
Viden om stress, overbelastning og kriser
Indsigt i forskellen på gode og dårlige stressforløb, samt hvad der bør gøres og ikke gøres.
Dette giver et godt udgangspunkt for individuelle tilpasninger.
Indblik i hvordan man kommer godt tilbage på job efter en stress-sygemelding.
Samspil med og kompetencekrav til læge, psykologer eller andre hjælpere.
Forskellige muligheder for tilbageløb til arbejdspladsen. Det er ikke sikket, det er lederen, der skal stå for det.
Vejledende guides til behandlere, coaches og ledere som du kan gå direkte hjem og bruge.
Indsigt i forskellige måder at reagere på, når man går i krise.
Guidelines til, hvad er rigtigt ift. stress og træning
Kostvejledning til stressramte

Målgruppen er alle, der arbejder med stress- og kriseramte eller som har lyst til at arbejde ind i feltet. Det eneste krav er, at du har lyst til også at dele dine egne erfaringer med stress og kriser. 
Er du sygemeldt med stress kan du kun deltage på kurset efter aftale med Gitte.

Se også dette kursus med Gitte Theil:

Underviser: Gitte Theil Pedersen
Forudsætninger: Interesse og lyst
Varighed: 3 dage - 24 timer
Mødetider: Første dag: 8.45-17.30
Anden dag: 8.45-17.30
Tredje dag: 8.45-17.30