Tensegrity Massage og Berøringsterapi

Tensegrity, er kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed.
Tensegrity et af de systemer, som den nye naturvidenskab har afdækket. Det er en af de energimedicinske helbredelsesteknikker, som man for blot få år siden ikke havde drømt om.

Tensegrity Teknikker

Tensegrity, er kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed.
Tensegrity et af de systemer, som den nye naturvidenskab har afdækket. Det er en af de energimedicinske helbredelsesteknikker, som man for blot få år siden ikke havde drømt om.Tensegrity Teknikker

Alt hænger sammen. Systemet udspringer af den nye forståelse for bindevævets betydning, og erkendelsen  af, hvordan krop og psyke er forbundet.

De praktiske Tensegrity Teknikker har vist sig at have en stor og forløsende virkning på fastlåste traumestrukturer, idet man afbalancerer kroppens stivhed i forhold til fleksibiliteten og generelt åbner for aktivering af de naturlige helbredelseskræfter.
Den ny indsigt har revolutioneret forståelsen af den lette energetiske berøring og affødt nye behandlingsformer, som vi nu introducerer i Danmark.

Du lærer også et avanceret testsystem, som gør det muligt at analysere kroppens mønstre. Testsystemet danner grundlag for en præcis tilrettelæggelse af den efterfølgende behandling.

Der vil indgå meditative øvelser, energiøvelser, fysisk træning, teknikker til selvhealing og til den forberedende, samtale.

Der er er to kurser i dette modul. Ved tilmelding tilmelder du dig begge trin. Prisen er pt. 9.600,00 kr. for begge moduler.

Skriv dig på interesse listen, hvis du er interesseret i at deltage på Tensegrity, og så kontakter vi dig, når vi kender de nye kursus datoer. 

Underviser: Anne Neess
Forudsætninger: Massage Grundform
Varighed: 2x4 dage / 2x36 timer
Mødetider: Første dag: 9.45-19.00
Mellemliggende dage: 8.45-18.30
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.


Tensegrity
Tid: 25. - 28. april 2024
30. november - 3. december 2024

Lærer: Anne Neess
Sted: Silkeborg


Pris: 9.800Pris: 9.800