Massageolie og æterisk olie

Massageolie og æterisk olie

Køb din olie her og få massageolie af den bedste kvalitet.

Du kan her læse lidt om de tanker, vi har gjort os for at give dig den bedste massageolie.

Det vigtigste er, at anvende olier af høj kvalitet. Du skal ikke anvende en olie du i princippet ikke ville bruge i madlavningen.
Vi producerer selv de massageolier vi bruger og sælger på centret. De består af de bedste olier på markedet, og vores blandinger er afstemt så de både giver optimal massageeffekt og næring til klientens hud.
Vi sælger både store mængder til klinikbrug og i små flasker som er klar til brug. De store mængder leveres uden æteriske olier. Det giver dig mulighed for at iblande de dufte du foretrækker.
Her følger nogle generelle oplysninger om masssageolier. Teksten er et uddrag fra bogen Livgivende hænder af Anne & Philip Neess:

Kunsten at blande en massageolie
En massageolie skal passe til modtageren. Den består af en basisolie, som kan være en ren olie, olie med urteudtræk eller en blanding af forskellige olier.
Vi tilsætter ofte en æterisk olie til basisolien for at give en behagelig duft eller for at fremkalde en bestemt terapeutisk virkning. Massageolier kan købes færdige, eller kan blandes, så du specifikt opnår den ønskede virkning.
Du kan lave olier til pleje af din krop, og som værktøj i massagearbejdet. Blander du selv olie, får du en fornemmelse for de enkelte oliers egenskaber og virkning i massagearbejdet.
I dette afsnit gennemgår vi de ingredienser, som vi anvender, men først skal vi gøre os klart, hvad massageolien skal bidrage med. Basisolien nedsætter friktionen i massagestrøgene og giver en glidende og behagelig fornemmelse også på behårede områder. En god basiolie tilføjer næring til huden i form af vitaminer, mineraler og fedtsyrer, og basisolierne kan være selvstændigt helende.
Æteriske olier kan give en velduft og understøtter massageoplevelsens æstetiske dimension. Samtidig indeholder æteriske olier stoffer med specifik helende virkning, når de optages gennem huden.